asigurare obligatorie pentru locuinta

Cum alegi o asigurare de locuinta

Asigurarile de locuinta au devenit obligatorii in anul 2010, orice persoana care detine o locuinta trebuie sa incheie o astfel de polita, pretul politei este standard, 10E pentru locuintele din chirpici si alte materiale asemanatoare si 20E pentru apartamente din blocuri standard, case din caramida, bca etc.

Suma asigurata este destul de mica, de exemplu daca ai incheiat o polita de 20E despagubirea acordata in cazul producerii evenimentului este de 20.000E, acesta suma nu iti ofera siguranta necesara de aceea iti recomandam sa inchei o asigurare suplimentara.asigurare obligatorie pentru locuinta

Asigurarile obligatorii de locuinta asigura doar evenimentele produse din cauze naturale precum inundatii, alunecari de teren si cutremure, in anumite zone acestea nu se intampla niciodata, dar incendiile, vandalizarile si furturile sunt evenimente de care nu putem sa ne ferim, acestea se pot intampla destul de des intr-un oras aglomerat.

Pentru a mari gama de riscuri pentru care locuinta ta este asigurata trebuie sa inchei o polita suplimentara, dupa cum spuneam, aceasta iti ofera siguranta ca in cazul unui furt iti poti recupera bunurile sau vei primii banii pentru a-ti cumpara altele asemanatoare.

Inainte de a incheia o polita suplimentara trebuie sa te gandesti ce vrei sa asiguri, trebuie sa intre si bunurile in aceasta asigurare? Cat esti dispus sa platesti si ce suma vrei sa primesti ca despagubire?

Consider ca cele mai relevante informatii le vei primi de la un broker de asigurari, acesta lucreaza cu mai multe companii si iti poate recomanda cea mai buna varianta pentru nevoiele tale, de asemenea poate fi mai obiectiv decat companiile, doar daca nu este diferenta intre comisioanele pe care le primeste.

O asigurare inseamna mai multa siguranta in cazul producerii unui eveniment neplacut, de aceea va sfatuim sa luati in calcul o asigurare de locuinta suplimentara.

Reclame

2 gânduri despre „Cum alegi o asigurare de locuinta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s