Sfaturi pentru constructia unei case eficiente

Foarte pe scurt o casa construita eficient pentru familie este una in care camerele sund organizate in asa fel incat daca exista parinti si copii, acestia a nu se deranjeze recirpoc si fiecare sa aiba destul spatiu. constructia unei case

Cel mai bine este ca bucataria, o baie de serviciu si sufrageria sa fie situate la parter, unde atat familia cat si invitatii au acces usor si nu deranjeaza pe nimeni din familie care doarme sau lucreaza in alta camera.

Urmeaza dormitoarele si o baie mare la etaj departe de agitatia si zgomotul ce se produce la parter. Dormitoarele, este bine sa fie pe acelas etaj daca este vorba de parinti si copii pentru ca parintii sa poata auzi daca este ceva neinregula in camera alaturata. Este indicat pe cat posibil fiecare copil sa aiba camera sa pentru a nu aparea certuri atunci cand cresc si au nevoie de intimitate.

Mansarda, o puteti dedica lucratului acasa fie ca este un job sau un hobby, aici este un loc retras la unde nu va deranjeaza nimeni si unde nici dumneavoastra nu deranjati.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s