Idei pentru folosirea consolelor decorative

Daca va doriti sa va decorati casa intr-un stil clasic si ceva mai special, in afara de mobilierul caracteristic, puteti decora si peretii cu anumite elemente speciale ce vor aduce aminte de designul clasic si grandios al caselor boieresti din trecut.Coloane decorative

De exemplu daca sufrageia va permite, ca si spatiu, se pot amplasa pe pereti coloane decorative ce seamana cu niste coloane romane sau au diverse alte modele si care, cu siguranta vor schimba radical infatisarea camerei. Acestea pot delimita de o parte si de alta fie un obiect de mobilier  situat pe perete, raft, biblioteca, etc,  fie un semineu incorporat in perete. Daca alegeti console decorative mai micute acestea se pot pune la limita dintre perete si tavan si pot incadra cele patru colturi ale camerei  alaturi de scafe decorative pentru interior, folosite pe toata lungimea peretelui pentru a ascunde sursele de lumina aflate pe perete.

Consolele decorative se pot folosi deasemenea si in exteriorul casei pentru a decora fatada si a o personaliza, deoarece este si aceasta importanta pentru a avea o casa ingrijita din toate punctele de vedere.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s