seminte pentru legume agro hub

Magazin Agrohub.ro sau universul agricultorilor din Bucuresti si din toata Romania

AGRO HUB SRL deschide prin aplicatia Agrohub.ro o noua prezenta online spre calitate si diversitate in agricultura si legumicultura. Site-ul permite o navigare usoara si alegerea celor mai bune produse insotite de certificate de calitate pentru fermieri sau simpli iubitori de plante.

Producatori precum Bayer Cropscience, Syngenta, Clause, Monsanto ofera pasionatilor de legumicultura si gradinarit sau specialistilor o intreaga gama de seminte de legume, dar si suportul tehnic necesar pentru o buna crestere a acestora.

La doar un click distanta, agricultorii sunt mai aproape de produsele de care au nevoie, gasesc seminte pentru cultura mare, seminte pentru gazon, dar si seminte pentru germeni sau plante furajere. Tratamentele pentru cresterea adecvata a plantelor sau pentru protectie impotriva factorilor nocivi se regasesc organizate intuitiv in categorii.

Pentru sustinerea hobby-urilor in materie de plante, doamnele si domnii ce prefera sa se rasfete cu spatii verzii, pot alege din sectiunea destinata pentru flori de gradina sau seminte de legume.

O intretinere si ingrijire corecta a plantelor necesita o varietate de echipamente fara de care acestea nu s-ar putea dezvolta iar productia nu s-ar ridica la standardele urmarite.

Agro Hub ofera echipamente folosite in agricultura atat pentru profesionisti cat si pentru cei care fac aceasta activitate ca si un hobby; Agro Hub va ofera toata gama de accesorii pentru gradina si agricultura din camp cum ar fi solutii si sisteme de irigare, utilaje pentru gradinarit, unelte, scule, echipamente de protectie si alte accesorii.

seminte pentru legume agro hub

Semintele beneficiaza de garantie prin pasaport fitosanitar sau certificat fitosanitar, iar uneltele de gradinarit sunt insotite de certificate de garantie. De asemenea, website-ul ofera toate informatiile necesare unui ciclu de productie eficient.

Magazinul virtual www. agrohub .ro are ca principal obiectiv de activitate comercializarea semintelor si a altor materiale necesare in activitatile agricole si reprezinta universul agricultorilor din Bucuresti si din toata Romania.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s