Viata intr-un oras mare

Viata la oras

Conditiile de viata dintr-un oras mare este ceva la care multi tineri viseaza. Orasele moderne din Romania precum Bucuresti, Timisoara, Constanta etc, sunt optime pentru tinerii care vor sa se dezvolte pe plan profesional si care isi doresc cat mai multe provocari de la viata.

Cu toate acestea, viata intr-o societate mai avansata nu este atat de usoara precum pare la prima vedere. In realitate are si dezavantaje, traiul mai scump, chiria, transportul, mancarea, precum si faptul ca nu te poti baza pe nimic, cum ar fi transportul de care nu esti sigur ca autobuzul de la ora 08:00 nu intarzie si din cauza asta sa pierzi intalnirea importanta, oamenii sunt mult mai agitati si grabiti si poate nu la fel de prietenosi ca in zonele rurale. Oamenii fac tot posibilul sa faca fata problemelor personale in diferite moduri, motiv pentru care poate la un moment dat devin mai egoisti, nu isi dau seama ca este frumos sa faca cunostinta cu noii vecini.

O alta problema de care ne lovim, de data aceasta la locul de munca, este promovarea, intr-un oras mare este mult mai dificil de acordat tinand cont ca este concurenta mult mai mare. Daca traim intr-un oras mare nu inseamna ca ne putem gasii un loc de munca foarte usor si cu un salariu acceptabil.

Pe langa locul de munca, este necesara si o locuinta, probabil in chirie, care va fi foarte costisitoare daca se doreste central, cu metrou sau mijloce de transport aproape.

In concluzie viata intr-un oras mare devine tot mai problematica in ziua de azi. Desi poate fi o destinatie ideala pentru tinerii ambitiosi care doresc sa experimenteze noi provocari, precum si dificultati, iar daca iti doresti sa devii un cetatean urban, trebuie sa inveti sa depasesti aceste dificultati de care te vei lovii toata viata.

Pentru tinerii care dau ruralul pe urban, vin si cu o veste foarte buna, daca weekend-urile sunt programate pentru a socializa in oras, atunci nu trebuie sa va faceti griji, veti avea o multitudine de variante unde puteti iesii, de la cluburi la restaurante si pub-uri.

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s